Helgen...

..som varit har gått i solens och värmens tecken, vilket kanonväder vi haft.
I lördags kväll hade vi ett par vänner här, vi grillade och spelade sällskapsspel.
Idag har vi haft pappa och hans särbo här, bjöd på sen lunch som tack för hjälpen med stenplattorna.
Var till minneslunden och satte dit rosor och tände ljus till mamma på mors dag.
Färgade ögonbryn och fransar.
Nu ska jag i säng för imorgon väntar första dagen på mitt nya arbete "nervös"

////ΕΛΑ

Sista semesterdagen

Vaknade vid 6-tiden men somnade om och sov en timme till. Gick en morgonpromenad på 40 minuter. Sen drack jag frukost. Hade inte sovit klart kände jag ändå så jag la mig 40 minuter till. Så skönt och kunna lyxa och göra lite som man vill, är ju sista semesterdagen idag.
Gjorde färdigt i rabatterna på framsidan och är snart klar med kortsidan, sen ska det rensas ogräs på baksidan och plantera om det som står inne i växthuset. Sen får det nog räcka för idag men man vet aldrig säkert...


//ΕΛΑ

Minnesstund

Minnesstunden för min vän och f.d arbetskamrat var så fin.
Det var fint ordnat av min "efterträdare" med ljus, blommor och vit duk, hon hade även bett min f.d chef att prata och hålla i stunden. Vi höll till i samlingssalen på "gamla" jobbet och det var nästan fullsatt.
Min f.d kollega hade ordnat ett fotografi.
Min f.d chef hade bett diakonissan att läsa något och att hålla i den tysta minuten, diakonissan hade tagit hjälp av en diakon som spelade piano och sedan gitarr, min f.d pratade en kvart och sen spelade diakonen lite gitarr och sjöng, diakonissan läste sitt  och vi höll den tysta minuten, sedan piano. Allt som sas och gjordes var så bra. Efteråt var det kaffe och vi pratade och mindes.
Efteråt talade jag om för min f.d chef hur lyckat jag tyckte att det var och hur bra jag tyckte att hon gjorde sitt, det var det verkligen. Det kramades av alla och jag hoppas nu att vi alla kan gå vidare och minnas min f.d arbetskamrat och vän för den glada och positiva människa hon var.

R.I.P


//ΕΛΑ

Svamp?

Doktorn tror att det är svamp, fick en salva som ska vara bra för både klåda och svamp. Dessutom tog han en odling. Och så sa han att om det inte blivit bättre då salvan är slut så kunde jag köpa skabbmedel på apoteket. Men han trodde inte det var skabb utan att det bör försvinna med salvan, jag hoppas verkligen det.

Nu softa en halvtimme sen iväg på lunch med min f.d chef sen minnesstund kl.14.00

//ΕΛΑ

Eksem

Har haft svårt att sova inatt, det har kliat på min mage i massor, fick något eksem då jag kom hem från Rhodos för 3 veckor sen och det har inte blivit bättre trots att jag behandlat med hydrokortison kräm i över 1 vecka.
Funderar på att ringa till vårdcentralen för att se om dom kan hjälpa mig. Har ju inte bytt tvättmedel eller ätit något jag inte tror att jag tål. Ve och bedrövelse om det är skabb!
Fick en tid kl.10.10, dags att sätta lite fart.

//ΕΛΑ

Fotboll...

...hade jag ju glömt att det är ikväll, lovade ju sambon ♥ att han skulle få glo på den, men vad ska jag göra då???
Är ju inte så att energin flödar såhär på kvällskvisten precis men det kanske den borde göra med tanke på hur ansträngande dagen varit.
Var på Maxi med väninnan och guddottern och handlade tidigare idag. Träffade två f.d arbetskamrater, den ena kommer jag att träffa imorgon på minnesstunden men inte den andra vi kramades om och lovade att höras via mejlen.

Tror jag ska läsa lite nu.

//ΕΛΑ

Tens...

tensTENS (Transkutan elektrisk nervstimulering)

TENS används för att lindra smärta och behandla vissa sjukdomstillstånd. Vid en TENS-behandling stimuleras hudnära nerver med en svag elektrisk ström. Genom att aktivera beröringsnerver och/eller muskelnerver stimuleras kroppens egna smärtlindringssystem.
En sån apparat köpte jag till sambon ♥ som han fick i födelsedagspresent idag, han fick även Stig Larsson boken luftslottet som sprängdes och buketten jag plockade imorse.
Det blev räkcrepes till middag, gubben var så nöjd :o)
Och ska jag erkänna så blev dom riktigt goda.

//ΕΛΑ


Liljekonvaljer...

liljekonvaljer...plockade jag på min promenad imorse, dom lila vet jag inte vad dom heter, någon som vet?

Sitter och funderar på vad sambon ♥ ska få för gott att äta ikväll på sin födelsedag, räkcrepes kanske...

Men var tog denna dag vägen? La mig vid tio och skulle försöka sova lite, men då ringde min gamla chef och ville bjuda på lunch imorgon som tack för att jag klurade ut och gjorde frågor till en tipspromenad åt henne, sen ska vi ha sällskap till minnesstunden.
Försökte somna igen men det gick inte, var upp och pinkade två gånger sen hamnade jag i någon slags konstig dvala och vaknade nyss, tre timmar som är "borta".
Dags att sätta lite fart nu.

//ΕΛΑ

Tomt...

snigelfälla
...i snigelfällorna rapporterade sambon ♥ då jag vid 06.20 steg upp för att gratulera honom på födelsedagen med kort och present.
Ingen ide att gå och lägga sig nu då jag vet att jag inte kan somna om, har druckit frukost och funderar på om jag ska ta en promenad.
Det blir en återhållsam månad vad gäller pengar för när räkningarna var betalda igår bidde det inte mycket kvar tyvärr, pga av en del oförutsedda utgifter.

//ΕΛΑ

Mördarsniglar...

...hoppas vi kunna fånga, har köpt snigelfällor i plast som man häller öl i, locket skyddar vanliga sniglar för att ta sig in, sambon ♥ satte ut fyra stycken ikväll. Blir spännande och se imorgon om vi lyckats fånga några.
Annars relativt lugnt ikväll, jag visade sambon hur man betalar räkningar på intenet, ska bli skönt att han sköter det där emellanåt, är så less på det. Sambon fäste även fast plankan vi ska ha som avgränsare i blomrabatten så nu är det bara för mig att fylla på jord där imorgon, kunde inte göra det ikväll pga av regn.

//ΕΛΑ

Hammocken

Vaknade vid 07.15, drack frukost och gav mig ut på en 40-minuters promenad. Måste röra på fläsket, gick upp x antal kilo nu i helgen som var, har slarvat ganska mycket med kosten men nu måste hårdare bud till. Och varför inte då ta hjälp? Måltidsersättning finns i så många smaker, choklad, jordgubb, skogsbär, ananas, thai, potatis/purjolök, vanilj, päron osv. Lite trist att alltid dricka men unnar mig fast föda på em/kvällen då sambon ♥ kommer hem från jobbet.
Rensade ogräs igen, banne mig att det aldrig tar slut.
Satt i hammocken och läste, håller nu på med Stig Larsson, Män som hatar kvinnor.


//ΕΛΑ

Gjorde allt ...

...jag förutsatt mig att göra utom att slipa bänken idag. Pappa var här på en snabbfika, han lämnade cykeln och en planka som vi ska ha som avgränsare i blomrabatten på framsidan. Jag fortsatte min plantering, sambon grävde en grop åt mig vid sidan om syrenerna där jag satte gula växter, såna som jag har på kortsidan av huset, vet ju inte vad dom heter men fint blir det tror jag, får återkomma med en bild då dom blommar. Vattnade ute, tog en timme. Kollade på CSI och nu är det läggdags.

Lägger in en bild från vår semester på Rhodos:


Utsikt från akropolisklippan i Lindos.

Minnesstunden för min vän och f.d arbetskamrat blir på torsdag kl.14.00.

//ΕΛΑ

Sista semester veckan...

...startar nu, visst känns det lite trist, tiden går så fort. Funderar på hur man bäst utnyttjar sin ledighet och kommer fram till att ta dagen som den kommer och göra lite som man vill. I vardagen har jag så många måsten och borden, fast känner av dom när jag är ledig också. Är en person som har ganska svårt att göra ingenting och när jag väl gör det kommer mitt dåliga samvete över att inte ha gjort något, knasigt!
Nåja, nästa måndag är det nya friska tag då jag ska börja på mitt nya arbete.

Idag så har jag planer på att tvätta, diska, fixa matlåda till sambon ♥, rensa ogräs, ta en tupplur och börja slipa bänken därute, får se vad som blir gjort av allt detta.
Ja just det, pappa ska komma förbi med cykeln också.
En present till sambon som fyller år på onsdag ska också inhandlas men det blir nog inte idag.

//ΕΛΑ

Trött...

...och allmänt nedstämd igår. Steg upp vid halv tio-tiden, sambon ♥ och jag fixade iordning frukost till oss och våra gäster. Jag pysslade lite i trädgården och sen åkte vi till Rusta, Jula, Plantagen.
När vi kom hem var det dags för dom andra att åka på besök till ett par andra släktingar, jag följde inte med, kände mig inte alls på något socialt humör och inte ville jag höra deras prat om resten av tjocka släkten och norrland.
Åt lunch då dom farit iväg och sen tog jag mig en timmes tupplur, så skönt!
Efter tuppluren var det dags att börja med förberedelser för middagen, igår skulle vi ju grilla, det blev väldigt sen middag, käkade vid 21-tiden, men åh så gott det var, fläskfile, bakad potatis, tsatsiki, sallad, hallomi.
Kollade på någon film och sen i säng vid 23.30-tiden.

Idag var det trädgårdsarbete åter igen på programmet. Ogräs rensning för min del, sambon ♥ klippte/trimmade gräset och hans syster hjälpte till och oljade in en stubbe.
Sen in i duschen och därefter åkte vi till min pappa som fyller 69 år idag, GRATTIS PAPPA!
Min bror och hans fru kom också dit, vi fikade och hade det trevligt.

Till middag idag blev det panerad fisk med kokt potatis och tsatsikirester från igår. Nu blir det väl att glo på tv en stund och sen läggdags. Imorgon åker sambons syster hem, sambon ska köra henne till den hon samåker med då han åker till jobbet på morgonen. Ska bli skönt att få hemmet för sig själv, nu kommer ju min sista semestervecka sen börjar allvaret igen.

//ΕΛΑ

Sorgen...

..la sig över mig när jag på förmiddagen idag fick reda på att min vän och f.d arbetskamrat avled inatt.
Det känns mycket konstigt att hon inte längre finns med oss, jag kommer att sakna henne så.
Tänker väldigt mycket på hennes 16-åriga dotter och undrar hur hon har det. Pratade med en annan f.d kollega och dom hade pratat om att dom på arbetsplatsen ska ha en minnesstund för henne nästa vecka. Självklart så kommer jag att åka dit.
Det har varit svårt att försöka vara som vanligt idag, var med sambon ♥, hans syster och min guddotter i Vingåker för lite shopping. Har känt en oerhörd trötthet och ingen lust med något alls.

Pappa ringde och han och hans särbo satt och tittade på resor till Grekland, Faliraki. Tycker verkligen att dom ska åka dit för att när vi var i Rhodos stad här i april så trivdes vi verkligen, så resan är ju värt det tycker jag.

Nu sitter vi här jag, min sambo, hans syster och hans bror, dom verkar verkligen trivas med att få träffas och visst är det trevligt men jag är verkligen trött och efter några cider så är jag lite mör.

Tror att jag snart ska gå och lägga mig, det är en dag imorgon också.


//ΕΛΑ

Norrlandsbesök

Nu är sambons syster här, dom hade startat 06.00 imorse och var framme 16.30, inte illa för att ha åkt 80-90 mil.
Bra att hon fick samåka med en som ändå skulle ner till Stockholm.
Håller på att fixa käk är så himla hungrig nu, blir pastagratäng, var ju i Skärholmen tidigare idag, tog en french hotdog på lokala korvmojen men det är många timmar sen.

//ΕΛΑ

Vaknade...

...halv sju och hade huvudvärk, tog två alvedon och gick och la mig igen. Sen var det dags att vakna igen vid halv nio, jag vet inte vad det är som gör att jag inte kan sova på mornarna. Har nu i två veckors tid vaknat vid fem-tiden, gått upp, pinkat och lagt mig igen, sovit till sju-tiden och sen har det varit kört. Sov ju lite längre idag men var uppe väldigt sent igår också. Har det med åldern att göra? Eller är det nya jobbet som spökar? Vännen på intensiven?
Mamman till henne hade igår fått besked om att nu finns det verkligen inget hopp, är detta det slutgiltiga?

//ΕΛΑ

Hemma...

...efter en kväll hos väninnan och hennes två barn, blev ju utkastad hemifrån då sambon fick besök.
Gubben kom och hämtade mig så jag slapp gå ensam hem.
Är lite mör efter några cider och nu är det väl läggdags skulle jag tro.
Ikväll får vi besök av sambons syster. Hittade ingen present till henne när vi var och handlade, hoppas vi kan hitta något lite senare idag. Kanske får bli Skärholmen, det beror på när sambon ♥ är körbar.

Måste nog städa också innan vi får främmande, troligen kommer även gubbens bror på fredag em, då blir det nog grillning.
Så är då planerna: städa och hämta systern senare ikväll, Vingåker på fredag, folkrace på lördag, min pappa som fyller år på söndag och på måndag morgon åker hans syster hem.

//ΕΛΑ

Skam den som ger sig...

Var upp på affären vid 9-tiden och köpte riktig FÄRSK jäst, nu ska det bakas riktiga bullar. Börjar baka och upptäcker att strösockret inte räcker, typiskt. Hittar snabbitsocker längst in i skafferiet och använde mortel för inte f-n orkade jag gå upp till centrum en gång till.

Tydligen har sambon ♥ bjudit hit väninnans gubbe ikväll men det är osäkert om han kommer. Han har även bjudit hit en annan kompis till mig som han själv fått lite kontakt med, inte heller säkert att han kommer, beror på när han ska hämta sin son, om han ska hämta honom torsdag fm så är det möjligt han kommer hit ikväll och sover här. Sambon ♥ och jag ska åka och handla då han slutar jobbet, förhoppningsvis så slutar han redan kl.13.00. Det ska köpas mat, alkohol, present till systern som fyllt 50 år och mer jord.
Är det så att han får besök ikväll sticker väl jag till väninnan en sväng så gubbarna får vara ifred.
Drar till väninnan nu eftersom hennes sambo kommer hit, den andra nissen har inte hört av sig så då kommer han inte verkar det som.

//ΕΛΑ

Mår bättre nu!

Inte helt bra men mycket bättre, inflammationen har nog gett med sig.

Så idag skulle det då bli bättre väder än igår men inte då. Enligt dagens väderprognos:
Övervägande soligt och uppehållsväder.
18°C 2 m/s
Men tyvärr så stämde inte det, skitväder, mest mulet hela dagen.

Och vad händer idag då? Ja inte vet jag, som vanligt finns ju massor att göra och diska måste jag. Borde gå igenom vintergrejor också, på hatthyllan ligger mössor, halsdukar och vantar som ska stoppas undan efter vintern. Kanske skulle baka lite bullar. Sambons syster från norrland kommer torsdag-söndag, kan va mysigt att ha lite fikabröd.
Körde torrjäst för första gången och säger bara en sak, ALDRIG mer torrjäst, degen jäste aldrig men jag prövade att baka ändå och det minsta man kan säga är att bullarna blev totalt misslyckade smily.

Väninnan ringde och lurade med mig till en handelsträdgård, det resulterade i en ny rabarber "Rosenhagen" och tre perenner, myskmalva, bergstenfrö och gullnattljus.

Sambon ♥ jobbar över ikväll så jag har gott om tid att fortsätta pyssla ute, det ser ut att börja klarna upp lite nu äntligen. Att rensa ogräs är ingen höjdare men det hör ju till tyvärr, har en hel del marktäckare men inte så det täcker riktigt överallt och vad växer där om inte ogräs!

På intensiven är det ganska så oförändrat, det har gått en vecka nu, hon andas lite själv och får lite hjälp av respirator och är högst prioriterad när/om en ny lever kommer in.

//ΕΛΑ

Mulet...

...väder idag tyvärr, har ju varit kanonfint hela helgen men säg något gott som varar länge.
Nåja, tvättade och hängde ut ialf, satte torkställningen under grannens balkong.

Väninnan har också skaffat en bloggsida, skoj.

Kolla även in guddotterns bloggsida det var hon som fick mig att börja blogga.

Pulade lite i rabatterna, planterade lobelia, pelargoner, husarknopp och mindre million bells men sen kom regnet och då var det bara att förpassa sig inåt. Hoppas nu att allt klarar nätterna och inte fryser.
Köpte 2 jättefina gula million bells igår, stora och frodiga + gullplister och fältvädd(blommar juni-sept) som är perenner.

 
million bells
Million Bells


fältvädd
Fältvädd

Ringde fd kollegan för och höra om det var något nytt från intensiven och hon blöder tydligen nu igen men man gör inget åt det som sagt var, nu har det snart gått en vecka sen hon blev riktigt sjuk.

Kollade lite på video, pillade mig i naven...;o)

//ΕΛΑ

Muskelinflammation...

...tror jag att jag har, bränner som eld i nacke, axlar och skuldror. Ska smörja med zonsalva.

Åkte förbi väninnan i går och grattade på hennes födelsedag, blev bara en mycket kort stund. Pratade lite om vad som händer på midsommar, vi får se vad det blir.

Var bjuden till min "gamla" chef på middag igår, var först och hämtade upp gamla kollegan. Det var trevligt, god mat, mycket prat och en liten del eurovisionschlagerfestival.

Idag har det gått i pysslandets tecken, sambon ♥ målat staket och jag planterat.

Inget nytt med min fd jobbarkompis på intensiven.

//ΕΛΑ

Nya jobbet...

...var jag på idag.
Men det började inte så bra, bussen jag skulle ta från centrum kom aldrig så jag fick ta den som gick efter. Såg häcken på pendeln dra iväg då jag kom ner till stationen.
Ringde nya chefen och bad om ursäkt för jag skulle bli sen. Hon sa det var ok.
Anlände 20 minuter försenad, vi skrev avtalet, fick 150:- mer i lön än vad jag har, tyvärr kunde hon inte gå upp högre.
Annars gick det jättebra när jag var där, fick gå runt på hela huset och blev presenterad. Hon sa att hon tycker jag känns så bra och rätt för tjänsten som gruppchef och det kändes mycket bra att höra.
Det verkar som det är exakt det jag pysslade med innan men dock inte en ren administrativ tjänst, 25% i vården och 75% administrativt. Kollegorna verkar vara helt ok och chefen också. Hon berättade hon inte är något kontrollfreak utan låter sina gruppchefer arbeta under eget ansvar.
Jag känner mig mycket nöjd med allt, för trots allt så vantrivdes jag en del på Silverkronan där jag blivit placerad som undersköterska efter omorganisationen man gjort i kommunen.
Nu ny kommun och nya friska tag.

Inget sjukhusbesök idag, nu är det besöksförbud, hon är sämre tyvärr. Ligger nu nedsövd och om hon börjar blöda igen så kommer inget att göras åt det. Endast närmaste får komma dit. Nu är det bara att vänta. Läskigt att hon ligger på samma avdelning som mamma gjorde då vi vakade över henne i 10 dagar för 3 år sen. Kändes riktigt obehagligt att gå dit, minnen kom tillbaka och jag blev ledsen.

//ΕΛΑ


Sjukhus...

...besök idag igen. Respiratorn borttagen, hon är fortfarande medvetslös men piggare, for som en tok runt i sängen, man fick hålla sig undan så man inte fick sig en känga.

Väninnan här på lunch, det var trevligt.
Småpysslade lite och påtade i rabatterna.

Hade spänningshuvudvärk och somnade på soffan till något tråkigt tv-program.
Nu hopp i säng, ska ju till min nya arbetsplats imorgon 9-12 "nervös".

//ΕΛΑ

Ledsen...

..för att en f.d jobbarkompis och vän ligger på intensiven.
Var där och besökte henne igår men hon är medvetslös och ligger i respirator.
Utgången är väldigt oviss, personalen såg inte så hoppfullt på läget.
En annan f.d jobbarkompis och vän ringde och berättade att hon vakat hela natten och nu var på väg till jobbet, läget är oförändrat.

Ska se om jag får något gjort här hemma idag, känns som svårt att koncentrera sig på något och lite småont i magen hela tiden.
Hann ju pyssla lite ute i rabatterna igår ialf.

Väninnan ska komma på lunch idag.
Ska försöka leta fram guddotterns mikrofon och lämna tillbaka.
Det blev ju inget kalas för oss igår kväll då hennes son fyllde år, vi åkte till sjukhuset istället.

//ΕΛΑ

Solen skiner

...än så länge ialf. Har inte bestämt mig ännu om jag ska plantera eller börja slipa min träbänk som jag sen tänkt måla om. Kanske städar istället vilket verkligen behövs.

Ikväll ska vi på 7-årskalas, vänninans son fyller år. Måste komma ihåg att leta fram guddotterns mikrofon som jag fick låna och lämna tillbaka den.

Ska nog börja med att äta frukost så får jag se vad som blir sen.

//ΕΛΑ

Sista arbetsdagen

Hade lite smått ont i magen hela dagen.
F-n, jag bytte ju jobb i januari (inte själv-valt tyvärr) och nu dags igen. Försökte säga hejdå till så många som möjligt under dagen. Fick en orkidé av en av tjejerna och från chefen en jättestor million bells i flera olika färger(tydligen har man gjort lite gott intryck ialf).
Kändes lite vemodigt att lämna tillbaka nyckel och kodkort men ändå rätt så skönt när jag gick därifrån. Tror nog att jag gjort rätt i att söka nytt arbete, har ändå känt att jag inte riktigt trivts.

Var hemma vid 14.30, tog en tupplur. Satte lite tagetesfrön i min stora kopparkittel. Hoppas det är bra väder imorgon så jag kan fortsätta plantera lite. Om inte så måste jag nog plantera om sånt jag sått tidigare i år i större krukor.

Åt lite extra gott till kvällen, sambon ♥ mixade 2 jordgubbs daiquiri till mig och jag kände mig lite bortskämd, skönt.

Glodde lite på dumburken innan läggdags.

//ΕΛΑ

Blommor

...för att sätta ut inhandlades idag. Var till Plantagen och Hornbach. Kom hem kl.12.15 kastade mig in i duschen för att hinna vara på jobbet kl.13. Sambon ♥ var snäll och körde dit mig som vanligt.
Nu har jag bara 6 timmar kvar att arbeta imorgon sen är det semester och nya jobbet att se fram emot.

//ΕΛΑ

Regn

...har präglat dagen idag så då gjorde det inte så mycket att man var inlåst på jobbet.
Var helt slut i fötterna när jag kom hem efter jobbet, sambon ♥ fixade iordning ett fotbad åt mig. Tack för det.

2 arbetsdagar kvar nu sen semester!!!

//ΕΛΑ

Ledig dag idag?

Nej, skulle haft det idag men efterson chefen var så tillmötesgående ( sa upp mig i onsdags och blev beviljad semester i 3 veckor from 12/5) när jag sa upp mig så hade jag inte mage att säga nej då hon bad mig jobba extra idag.

Jobbade mellan 7-12, tänkte sätta mig en stund i solen då jag kom hem och det gjorde jag men vad händer?
Jo fanskapet går i moln efter 10 minuter, typiskt.
Vad ska man då göra då? Jo man tar ett litet power-nap (lyx).

Tvättade, förberedde middagen, tortillas, mums.

Sambon ♥ och jag tog en öl/cider och satte oss i hammocken en stund efter han kommit hem, han hade varit och tvättat bilen direkt efter jobbet. Imorgon ska jag jobba heldag "usch* 8-21. Bilen besiktas imorgon, hoppas det går bra.

Nu är det tydligen ishockey på tv men jag ska nog läsa lite istället.

//ΕΛΑ

Levern...

...är ett viktigt organ i kroppen, var och besökte en f.d arbetskamrat som ligger inne och väntar på en levertransplantation, hoppas allt kommer att gå bra för dig vännen.

Blev uppringd av min nästa chef och vi bestämde jag ska komma dit den 14 maj, hade missuppfattat henne och trodde jag skulle dit imorgon.

Pratade med min nuvarande chef och får ta ut min semester innan jag slutar så nu jobbar jag bara tom måndag sen ledig i 2 veckor och 6 dagar.

Sms:ade väninnan och sa det inte blir någon lunchträff imorgon eftersom jag ska jobba extra.

I övrigt ganska trött idag så nu tror jag det är dags att krama kudden, natti.

//ΕΛΑ

Onsdag, arbetsdag

Lite ågren kan erkännas att jag hade imorse då klockan ringde och jag vaknade 05.30. men men, bara att bita ihop. Sambon ♥ släppte av mig  vid mitt jobb innan han fortsatte till sitt jobb, himla bekvämt faktiskt.

Har gått upp lite i vikt under ledigheten så nu får man ta i med hårdhandskarna. Ringde till pappa för att få hit min cykel, den brukar vara hos honom på vinterförvaring, lite knasigt kanske men sen mamma dog och jag "ärvde" den så har jag inte velat lämna den i vårt cykelförråd pga stöldrisk. Mamma var ju så rädd om cykeln som hon fått av pappa även om hon i princip aldrig cyklade på den.

JAG FICK JOBBET!!! (Tyvärr så är det väl slut med den lyxen att få skjuts och hämtning till/från jobb.)

Hon ringde imorse vid niotiden, var på jobbet så det kändes inte så bekvämt att prata, gick in till min chef och sade upp mig, lyssnade efter att det är ok att jag slutar sista maj, ska börja där 1/6, hon skulle ringa igen imorgon. Och jag ska antagligen dit på fredag för att prata och kolla lite mer, skriva avtal. Måste ringa lönekonroret imorgon och kolla exakt hur mycket semester jag har innestående, vill försöka ta ut den innan jag slutar.
Hoppas min nuvarande chef ställer upp på det. Borde inte vara helt omöjligt ialf.


//ΕΛΑ

Anställningsintervjun...

...gick ganska bra tyckte jag, det var tydligen jättemånga sökande, 8 som var kallade på intervju, alla högt kvalificerade. Arbetsplatsen och cheferna som ingår i ledningsgruppen var sympatiska och trevliga. En timmes intervju av dom och sedan 3 fackliga ombud som gjorde en egen intervju. Nästan samma frågor så det kändes lite tjatigt, får besked senast fredag. Jag hoppas verkligen på detta för allt kändes bra tyckte jag, Ska vara förutom lönen då, chefen sa dom inte kan ge mer än 150:- mer än vad jag har idag. Nåja...vi får se. Håll tummarna!

//ΕΛΑ

Hemkommen

Kom hem i söndags från en vecka på Rhodos, kanonresa! Bra mat, bra väder och bra sällskap ♥.
Igår var vi (jag och min sambo) över en sväng till väninnan för att låna internet, vårt låg nere och inför dagen behövde jag kolla ett par saker. Passade på att lämna över lite saker som tack för hjälpen med vattning och intag av post under vår vistelse i Rhodos stad.
Idag ska jag på anställningsintervju, som gruppchef på ett äldreboende, hoppas det går bra.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten, har haft ledigt i 11 dagar, så skönt det varit.

//ΕΛΑ

Välkommen till min blogg!

Tanken med denna blogg är att få guddottern att blogga mer och kanske skriva av mig en del om vardagliga saker, vi får se vilket som kommer att fungera bäst.

//ΕΛΑ

RSS 2.0