Bättre...

... i tån nu, tror det beror på att jag haft alsolspritomslag hela dagen. Ska låta det lufta under natten och sen omslag imorgon igen.

Såg på Polar Music Price idag på tv men ingen skymt av guddottern som var där.

Har ett vädringsspjäll i köket som jag plockade isär och gjorde rent men fick inte tillbaka det, en packning som gått sönder, måste felanmäla till hyresvärden imorgon.

Nästa vecka kommer kollegan tillbaka från semestern och jag slipper dubbelt arbete, har svårt att hinna med så det blir skönt att hon kommer tillbaka.

//ΕΛΑ

Städat...

...idag, trots att jag haft jävulskt ont i mittentån på höger fot. Har klippt tånageln så tokigt att det nu blivit inflammerat, är svullet, rött och varmt. Har lagt omslag med alsolsprit.
Igår kom vi hem från kryssning till Åbo med Galaxy-båten. Det var mycket trevligt, god mat/dryck och som sagt var trevligt sällskap av 4 goda vänner.

Steg upp vid kvart över fem i fredags så när vi vid halv fem gick och lade oss igår morse så hade man nästan varit vaken i ett helt dygn. Inte konstigt man känner sig sliten.

 //ΕΛΑ

Fick just veta...

...att min faster avled igår efter en lång tids sjukdom. Cancer.
Jag minns då jag var yngre och tillbringade en del tid hos henne och mina två kusiner. Det var skoj att vara där minns jag att jag tyckte. Annandag jul var den dagen då farmor skulle besökas och jag fick träffa min faster och mina kusiner. Vi träffades sporadiskt under några år mest vid födelsedagar och andra bemärkelsedagar.
Har nu inte träffat varken mina kusiner eller min faster sen farmor begravdes för 6 år sen.
Hade ingen kontakt alls med faster/kusiner under dom sista åren, visste dock att hon var svårt sjuk men ändå ett tråkigt besked att hon nu är död.

R.I.P faster.

//ΕΛΑ

Måndag...

...och första arbetsdagen på veckan avklarad. Stress idag med men lite mer positiv stress känns det som. Bara två veckor kvar nu till kollegan kommer tillbaka från semestern. Ser en ljusning ;o)

Längtar till fredag då vi åker iväg på åbo-kryssning, jag och sambon och några goda vänner till oss.

Blev räksallad till middag idag då vi hade rester från helgen kvar.

Försöker hålla igen så mycket som möjligt under dagarna (kör nutrilett på jobbet) men unnar mig att äta riktigt på kvällen.
Måste också sluta med godiset eller rättare sagt chokladen, men hur lätt är det på en skala???


Choklad älskar alla och alla älskar choklad.


Vissa säger att även choklad kan laga hjärtan, vilket är ett vetenskapligt bevisat att just choklad sänder ut glädje ämnen i kroppen så man blir glad.

Mer exakt kan man säga att choklad det bedövar smärtan, för den är som en alvedon när man är sjuk, bedövar tills man blir bättre.

Betyder detta att jag är sjuk?



//ΕΛΑ

Var bara...

...hemma igår och tvättade och segade. Skickade sambon till loppisen. Han fyndade och hittade ett sällskapsspel för 40:- som han letat efter länge. Löning, hans systers x var här för ett par år sen och spelade det och gillade det så mycket att han ville ha ett. Nu ska det skickas i paket upp till Adak.

Igår grillade vi baconinlindad fiskfilé. Till det så åt vi rostad potatis, rostade grönsaker, kokta rödbetor, kräftstjärtar, smögensås och sallad.

Grillat

Smaskens vill jag lova.

Idag tror jag det blir att åka en sväng till Plantagen.

//ΕΛΑ

Smärtan...

...håller i sig. Tog en voltaren när jag vaknade 05.45. Undrar varför jag alltid vaknar så hiskligt tidigt på helgmornarna? Iofs så la jag mig vid 22-tiden igår. Var så slut efter veckans arbete.
Tror det har något med åldern att göra, dom tidiga mornarna alltså.

Planer för idag? Må bättre och kunna pyssla lite hemma. Fick ett mejl av brorsan om bakluckeloppis i  Botkyrka men vet inte om jag har lust och ork, vi får se.

//ΕΛΑ

Så...

...är det äntligen fredag. Tyvärr så har jag troligen åkt på någon muskelinflammation i nacke, axlar och skuldror så humöret är inte på topp just nu. Bränner som eld.

Nåja, ska ändå försöka ha lite fredagsmys nu.

//ΕΛΑ

Mer än halva...

veckan avklarad.
Ska på kurs imorgon em, guddottern kommer hit efter det, sen fredag sen HELG! Ska bli så skönt.

Har inga speciella planer för helgen men såg det är festival i Södertälje.
Har ingen aning om det kan vara något att gå på.


//ΕΛΑ

Dubbelt så mycket...

...att göra på jobbet nu när kollegan har semester. Tufft som f-n, som tur är har jag lite hjälp av medarbetarna som är förstående och ställer upp när det kör ihop sig.

//ΕΛΑ

Segt...

..idag efter gårdagens 50-års fest, det var lyckat och mycket trevligt. Var hemma strax före 03.00 imorse. Tog sovmorgon ända till 10-tiden.

Trots segheten har jag ändå lyckats baka en krusbärssockerkaka och städat lite. Pappa och hans särbo kommer hit på fika idag.

//ΕΛΑ

Fest!

Idag blir det att åka på 50-årsfest, vi har en vän i Vaxholm som fyllde år i torsdags och i em/kväll ska vi dit och fira honom.
Ska försöka hinna med att göra lite nytta här hemma innan vi sticker. Har tvätt som strax är klar och ska hängas på tork. Sen är det annat vanligt skojigt hushållsarbete som ska göras plus att fixa lite med hans present.

Väntar på att sambon ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans.

//ΕΛΑ

Jobb!

Så glad för sambons ♥ skull, han har fått jobb efter 1½ månads arbetslöshet dock bara till oktober ut men det är ju bättre än ingenting. Att han dessuotm blir jobbarkompis med min bästa väninna är bara skoj.

♥ Ett stort grattis till honom ♥!


//ΕΛΑ

Direkt...

...till Maxi efter jobbet för lite seriös shopping. 1420:- bara sådär...*suck*

//ΕΛΑ

Första arbetsdagen avklarad...

...efter två veckors semester. Allt var som vanligt på jobbet, mer eller mindre ialf. Är lite småtrött nu och funderar på en tupplur.

//ΕΛΑ

Rensar...

... i lådor och skåp, slänger bråte som säkert inte varit använt på hur länge som helst och som säkert aldrig kommer att användas igen.

Känns som en tråkdag idag.

//ΕΛΑ

Återigen hallen

Här kommer några bilder från nya hallen som blev klar igår, kanske inte dom bästa men...







//ΕΛΑ

Ny hall!

Beundrar dom nya tapeterna som vi fått i hallen, äntligen har vi fått renoverat sen en bit av halltaket rasade in den 8 januari, tack snälla hyresvärd ;o)

//ΕΛΑ


Grillat é gott!

Kan det bli bättre? Har fått tre jordgubbsdaiquiri serverade i solen på altan och nu ska vi äta grillad kyckling, klyftpotatis och ishavsgucka (lyx)...mmm....

//ΕΛΑ

Tråkigt

Är min sista semestervecka nu och hur kul är vädret? En total besvikelse :o(

Dessutom så har man ingen lugn och ro hemma eftersom målaren är här och tapetserar hallarna. Tar väl hela veckan verkar det som.

Mådde dåligt inatt som var, tror jag åt något olämpligt igår. Det sabbade både min och sambons nattsömn tyvärr.

Har knappt gjort något alls idag, ingen ork, ingen lust. Inte mycket som är positivt idag tyvärr,
nåja..life goes on...

//ΕΛΑ

Malmö/Köpenhamn

Jag och sambon har varit med min pappa och hans särbo i Malmö/Köpenhamn i helgen. Passade på att träffa min kusin och hennes man som bor i Malmö. Var som sig bör på Tivoli, hann även med lite ölprovning, shopping, Turning Torso och en hel del promenader.







//ΕΛΑ

RSS 2.0