Promenaden...

...igår var nog inte så lyckad, imorse när jag vaknade var knät svullet och jag har haft skitont hela dagen. Kan det ha varit att jag dessutom körde lite med tens innan jag lade mig? Mötte sambon ♥ i Tumba efter jobbet och vi uträttade lite bankärenden. Var till naprapaten och bokade en tid på måndag.

//ΕΛΑ

Utbildning...

...hela dagen för jobbets räkning idag. Ett stort omfattande datasystem som kändes ok även om jag är långt ifrån fullärd. Nåja, man lär sig väl medan man jobbar i systemet hoppas jag. Sambon ♥ hämtade mig vid pendeln i Södertälje centrum efter avslutad kurs.
Regn hela dagen men em/kvällen blev fin och solig. Var på promenad efter jobbet trots mitt fortfarande onda knä.

//ΕΛΑ

Hobby...

...tycker sambon jag ska skaffa mig, som vad då tex?

//ΕΛΑ

Knä ont...

...kan bero på att jag bar en himla massa möbler igår på jobbet inför vårt 10-års jubileum vi hade på em, kanonlyckat.
Varit ledig idag, skönt. Pysslat, städat och slappat.
Sambon ♥ och jag var och handlade då han slutat jobbet. Min kusin och hennes man kommer hit på middag imorgon.

//ΕΛΑ

Knäckte...

...mina motståndare (sambon och guddottern) i sällskapsspelet Vilda affärer ;o)

//ΕΛΑ

Promenader...

...(trots svåra smärtor med nageltrång på min vänster stortå och liktorn på höger lilltå *aj*) har det blivit efter jobbet både igår och idag för mig och sambon ♥. Vi ska försöka promenera så ofta vi bara kan, måste röra på fläsket. Kan hända när man kommit igång att stavarna får följa med också.
Eftersom guddottern kommer hit imorgon em/kväll så blir det troligen ingen eftermiddagspromenad, därför borde jag gå ner till tågstationen imorgon bitti så jag får lite motion ialf, får se om jag orkar så tidigt på morgonen.

//ΕΛΑ

Fika

Pappa och hans särbo var här på en fika idag, sambon ♥ åkte iväg på folkrace men kom tillbaka då det inte var något trots annons på internet, dåligt.
Själv har jag tvättat och påtat i jorden, köpte några astillbe häromdagen och dom skulle planteras. Blir grillning ikväll, olika sorters korv, rotsaksgratäng, majskolvar och blandade grönsaker.

//ΕΛΑ

Glass...

...i stora lass åt vi då vi var till Söderköping för några veckor sedan. Bjuder på en bild.

glass

Ett tack till väninnan och guddottern som kom hit med en dataskärm idag, min har tydligen pajat, köpte den för 1½ år sedan, lite längre ska den väl hålla?

//ΕΛΑ

En bra dag...

...med pyssel i trädgården och sen friluftsgolf, där banan är som en riktig golfbana i storlek av en minigolfbana. Sambon ♥ vann och min guddotter kom på 3:e plats. Därefter åkte vi och handlade några växter och lite glass, hem, fixade middag och sen sällskapsspel, jag vann!

//ΕΛΑ

Kalas...

...var sambon ♥ och jag på idag, min brors fru fyllde år. Pappa och hans särbo var också med dit. Blev lite irriiterad då jag kom till Södertälje centrum med bussen efter jobbet då det var fel på bron över kanalen, fick åka ersättningsbuss till Östertälje och sen tåg till Tumba där jag 20 minuter försenad mötte upp gubben. Nåja, vi var där vid halv sex och har nyss kommit hem. Det var lugnt, stillsamt och trevligt på kalaset, vi fick lök och kasslerpaj, med tsatsiki gjord på morot istället för gurka, nytt och spännande, ska testa själv att göra någongång. Snodde med några skott från taklökar av brorsan som jag får plantera imorgon.

//ΕΛΑ

Börjat...

...att jobba igen efter 2½ veckas semester. Igår var första dagen, det gick ovanligt bra nmen idag var segt som sjutton, ville inte vakna alls på hela dagen.
Var och spelade minigolf igår efter jobbet, jag förlorade.
Idag var vi och letade födelsedagspresent till min brors fru som vi ska åka och uppvakta imorgon direkt efter jobbet.
Nu ska sambon ♥ och jag glo på Allsång på Skansen och sen blir det läggdags för min del.

//ΕΛΑ

Fortfarande mätt...

...efter middag och efterrätt. Slängde ihop en kycklinggryta med bacon, wokgrönsaker och jordnötssås, serverade ris till. Väninnan tog dubbla gånger vilket är ett betyg gott nog för mig.
Pajen blev så lyckad.
Vi satt mest och pratade om både ditt och datt, tog en kort promenad efter middagen för att överhuvudtaget få ner efterrätten.

Nu lockar sängen.

//ΕΛΑ

Pyssel...

...präglade gårdagen. Sambon ♥ klippte gräsmattan och jag planterade murgröna och några blommor (verbena) jag köpt eftersom margeriterna i amplarna börjat vissna.

På em var vi och köpte ny mobiltelefon till mig.

Idag åkte sambon iväg på folkrace och jag slappar, pratade nyss med väninnan som kommer hit på lite samkväm ikväll.
Vet inte riktigt vad vi ska äta eller om vi ska käka med respektive + deras son på lokala haket och sen gå ner till oss, vi får se hur det blir, har ialla fall bestämt mig för att göra en krusbär/rabarber paj.
 
//ΕΛΑ

RSS 2.0