Förberedelse inför...

...advent är det som gäller idag. Sambon ♥ har i veckan fixat ljusslingor ute och några stakar inne. Idag ska vi fortsätta inne, för min del blir det mest att stryka gardiner, tvätta fönster (tror jag bara tar insidan). Senare i eftermiddag bär det iväg till Eskilstuna för att fira guddottern ♥ som fyllt 18 år.

//ΕΛΑ

Tiden...

...går så fort just nu. Första advent redan på söndag. Folk har redan börjat med slingor, adventsljusstakar och adventsstjärnor. Sambon ♥ har fixat slingorna ute när jag jobbat om dagarna, något jag är tacksam för. Tror han även kommer att fixa stakar och stjärnor inne så får väl jag stå för övrig pyntningen inne sen.

//ΕΛΑ

Vintern...

..har kommit för första gången i år. Ligger ganska så ordentligt med snö på marken. Det är härligt för det blir så mycket ljusare ute. Även om det är väldigt grått just nu så lyser snön upp och jag känner mig lite "gladare"

//ΕΛΑ

Min guddotter har blivit stor!

Stort GRATTIS Josephine på 18-årsdagen!


//ΕΛΑ


Bidde...

...ingen städning igår, vi åkte och shoppade istället. Köpte två nya tröjor för priset av en, rea!
Inhandlade också två lyktor att ha ute med lykthållare man sätter ner i marken, en svart "tallrik" att ha vårt stora ljus på, två dukar tillvardagsrumsbordet, underlägg till glas. Det var något mer vi köpte också men kommer inte på det just nu.

Nu ska här städas sen iväg till käre far och uppvakta honom på hans dag.

 //ΕΛΑ

Var så trött...

..igår. Gick hem tidigare från jobbet, var hemma vid halv två, skönt. La mig och och sov i en timme. Lullade runt tills sambon ♥ hade middagen klar, kollade tv en stund men var så trött att jag var tvungen att lägga mig en stund igen. Tro f-n att det var svårt att somna sen inatt.

Har vikt lite tvätt nu och diskat, väntar som vanligt på att sambon ♥ ska vakna så vi får lite frukost i oss.

Skickade ett mejl igår till vår högste chef och frågade om vår tillförordnade chef får stanna hos oss och fick svar att det ligger ute en annons internt och att den som passar bäst in på den är vår chef!
Så nu hoppas jag och min kollega att bossen söker tjänsten och får den.

I övrigt idag blir det nog lite pyssel hemma igen, ska definitivt försöka städa så att man inorgon bara kan lata sig fram till vi ska uppvakta min käre far på em. Han har lovat att bjuda på sina berömda revbensspjäll med sås och potatis...*yummie*

//ΕΛΑ

Halvdan...

...dag på jobbet idag, stressigt som vanligt med mycket att göra. Hade svårt och komma därifrån i tid och var tvungen att säga nej till två samtal med personal då jag redan slutat för dagen. Ibland känns det som dom har svårt att acceptera att min dag är slut, men Eva, det tar bara två minuter, jag vet att det alltid tar mer än två minuter. Satte en tydlig gräns idag och det kändes skönt.

//ΕΛΑ

Facebook...

...talar om för mig att min e-post adress är ogiltig???

Men det är ju en fullt använbar e-post som jag använder varje dag, vad menas???

Har alltid varit lite kritisk till facebook och detta gör inte saken bättre då facebook ber mig ändra e-post adress och gå in på nån bekräftelselänk som inte funkar..."hmmm".."skeptisk".

//ΕΛΑ

Arbetslös...

...har sambon ♥ blivit nu för första gången i sitt liv. Och ja vad säger man...osis att dom på hans förra jobb var tvugna att säga upp honom pga arbetsbrist. Sen hade han sån tur och fick ett säsongsjobb. Tack till väninnan för det.
Men nu har då dagen kommit då han registrerat sig som arbetssökande.
Enda fördelen med det är väl att man själv kan hoppas slippa lite hushållssysslor nu när man har en "hemmaman".

Kallt som f-n är det också men det hör ju till årstiden, tyvärr.


//ΕΛΑ

Ingen...

...städning blev det igår, orkade inte.
Vaknade inte förrän 06.30 imorse, rena rama sovmorgonen ;o)
Legat tokigt inatt tror jag för har djävulskt ont i nacke, axlar och skuldror.
Hoppas det försvinner så att man kan gå och jobba imorgon.
Tyvärr blev det ingen städning för min del men sambon ♥ var gullig och tog det värsta.
Middag idag blir kokt fisk, ägg-persiljesås med kokt potatis och kokta morötter.

//ΕΛΑ

Kl.05.45...

...vaknade jag imorse, är så trött på att inte kuna sova ut på helgerna.
Vattnade blommor, diskade, vek tvätt. Lite senare vid kl.08.45 vaknade sambon ♥, vi käkade frukost och jag gick och lade mig, sov nån timme. Har nyss kommit in utifrån, har rensat bort en hel del visset ute, det är svinkallt och klart väder. Nu är det städning som gäller...men attans vad det tar emot...*suck*.

//ΕΛΑ

Gör ett försök...

..och börja blogga igen, får se om det funkar. Wow fredag igen...hihi.
Var på kyrkogården och tände ett ljus för kära mamma, bästa chefen, speciella Renate, härliga mormor, morfar, farmor och farfar och mina två fastrar. Inga som helst planer i helgen. Blir nog sista trädgårdsarbete, ev.peta ner lite tulpanlökar jag fick i gåva. Sambon ♥ arbetslös nu igen efter avslutat säsongsarbete. Nåja, hoppas snart han får något nytt.
Och återigen grattis till guddottern som fått praktikplats och jobb.
Ikväll blir det fredagsmys med hemmakomponerad skinksallad.
Sen är det ett måste på fredagen att se Doobidoo.


Tar en cider och säger skål!

//ΕΛΑ

RSS 2.0