Igår...
...var pappa och hans särbo här, vi grillade fläskfilé och flintastek, vilket jag skurit i bitar och trädde upp på spett. Det är något speciellt med spett tycker jag, smakar lite extra gott. Vi hade bakpotatis och ishavssallad (lyx).
Gjorde till köttet:
Tabbouli
300 g bladpersilja
3 medelstora tomater
½ medelstor gul lök
1 tsk salt
1 dl olivolja
1 dl pressad citron
3 msk bulgur
½ tsk chilipulver
½ tsk summak (syrlig orientalisk krydda)
Hacka persilja, tomater och lök fint. Blanda om i en bunke. Rör ner resten av ingredienserna och lägg upp allt på serveringsfat.
//ΕΛΑ
Gjorde till köttet:
Tabbouli
300 g bladpersilja
3 medelstora tomater
½ medelstor gul lök
1 tsk salt
1 dl olivolja
1 dl pressad citron
3 msk bulgur
½ tsk chilipulver
½ tsk summak (syrlig orientalisk krydda)
Hacka persilja, tomater och lök fint. Blanda om i en bunke. Rör ner resten av ingredienserna och lägg upp allt på serveringsfat.
//ΕΛΑ
Kommentarer
Postat av: Nina
Det fick man till lunch oxå, som man blev bjuden på eftersom man jobbar igen, samt en supergod tacopaj. Mums! Tack så mycket
Trackback